Αρχική » 2021 » Νοέμβριος

Αρχείο μηνός Νοέμβριος 2021

Περιβαλλοντικό-Πολιτιστικό πρόγραμμα για τη μαστίχα

  Αγαπητοί γονείς

        Το σχολείο μας αποφάσισε να πραγματοποιήσει περιβαλλοντικό – πολιτιστικό πρόγραμμα για τη μαστίχα στην Β’ Γυμνασίου. Το θέμα του προγράμματος θα είναι: “Μαστίχα: το πολύτιμο δάκρυ του Αιγαίου” με υπεύθυνες καθηγήτριες την κα Εξακουστίδου και την κα Διζέλου και θα διεξάγεται μετά το τέλος του σχολικού ωραρίου, κατόπιν συνεννόησης με τους ενδιαφερόμενους μαθητές.

Παρέμβαση για τις εξαρτήσεις

Σήμερα 23 Νοεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε στα τμήματα Γ1 και Γ2 επίσκεψη του εγκεκριμένου ψυχολόγου κου Βουρλιόγκα, ο οποίος συζήτησε με τους μαθητές σχετικά με τις εξαρτήσεις σε ουσίες, αλκοόλ όπως και για τις ηλεκτρονικές εξαρτήσεις. Οι μαθητές συζήτησαν , έλυσαν τις απορίες τους και ανοίχτηκαν στον κο Βουρλιόγκα. Σύντομα θα πραγματοποιηθεί παρέμβαση και στο Γ3 για το ίδιο θέμα. 

Λέσχη Ανάγνωσης (Β’ Γυμνασίου)

Αγαπητοί  γονείς και τους κηδεμόνες 

 Κάθε Δευτέρα  13.15-14.30, πραγματοποιείται πολιτιστικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα στη βιβλιοθήκη του σχολείου μας, με τίτλο «Λέσχη Ανάγνωσης». Το βιβλίο που έχει επιλεγεί είναι  το «Φονικό στη Μεγάλη Εκκλησία»  του μαθηματικού και συγγραφέα κ Τεύκρου Μιχαηλίδη. Η υπεύθυνη εκπαιδευτικός είναι η φιλόλογος Μένη Χωριατέλλη. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους μαθητές της Β’ τάξης και δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν δεκτές ως τις 20 Νοεμβρίου 2021.

Εάν οι συνθήκες το επιτρέψουν το Μάρτιο του 2022 θα πραγματοποιηθεί τριήμερη εκπαιδευτική εκδρομή στην Καστροπολιτεία του Μυστρά.

Ενισχυτική διδασκαλία 2021-22

            

                                                       

Αγαπητοί  γονείς

      Στο πλαίσιο της Ενισχυτικής Διδασκαλίας, σας ενημερώνουμε πως υπάρχει η δυνατότητα όσοι μαθητές επιθυμούν, να κάνουν επιπλέον μαθήματα (μετά το τέλος του σχολικού ωραρίου) στα παρακάτω μαθήματα: Νεοελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία και Αγγλικά.

Θα πρέπει να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και να μας τη στείλετε, είτε ηλεκτρονικά στο mail του σχολείου, είτε να μας τη φέρει ο ίδιος ο μαθητής συμπληρωμένη:  Υπόδειγμα_1 αίτησης_δήλωσης μαθημάτων 2021_22

Προσοχή: Καταληκτική ημερομηνία 8 Νοεμβρίου 2021. 

 

Ιστορικό

Kατηγορίες