Αρχική » 2023 » Μάρτιος

Αρχείο μηνός Μάρτιος 2023

Ημερολόγιο Δράσεων

ΔΤΤΠΠΣΚ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Προετοιμασία για τις ηλεκτρονικές εγγραφές των μαθητών της Γ΄ τάξης

Αγαπητοί γονείς & κηδεμόνες

Οι τελευταίες οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας για την ηλεκτρονική εγγραφή των μαθητών/τριων στο Λύκειο είναι:

  1. Θα πρέπει  ο πρώτος κηδεμόνας (ο οποίος και θα ολοκληρώσει αργότερα με τους κωδικούς του στο taxisnet την εγγραφή) να συμπληρώσει την παρούσα υπεύθυνη δήλωση. Η ηλεκτρονική εγγραφή στο taxisnet θα πραγματοποιηθεί αργότερα και θα σας ειδοποιήσουμε εκ νέου.
  2. Η παραπάνω υπεύθυνη δήλωση θα πρέπει να συνοδεύεται με ανάλογο αποδεικτικό έγγραφο. Σας υπενθυμίζουμε ότι η μόνιμη κατοικία των μαθητών αποδεικνύεται σύμφωνα με τα ακόλουθα δικαιολογητικά : 1) Απόδειξη λογαριασμού Δ.Ε.Κ.Ο. (όχι κινητό τηλέφωνο) ή 2) Αντίγραφο εκκαθαριστικού της οικείας Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας (Δ.Ο.Υ.) ή η αντίστοιχη σελίδα της φορολογικής δήλωσης, στην οποία δηλώνεται η μόνιμη κατοικία του κηδεμόνα (Ε1, Πίνακας 5).
  3. Επίσης, στην ίδια υπεύθυνη δήλωση, οι γονείς–κηδεμόνες των μαθητών θα πρέπει να δηλώσουν την ύπαρξη αδελφών
    με τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο-σχολείο-τάξη φοίτησης), που φοιτούν ήδη σε σχολεία της Δ.Δ.Ε. Β΄ Αθήνας, ώστε να τοποθετηθούν τα αδέλφια στο ίδιο ή συστεγαζόμενο-όμορο σχολείο. Εάν γνωρίζουν ότι οι μαθητές θα συνεχίσουν σε ΕΠΑ.Λ., καλό είναι να το δηλώσουν (όχι απαραίτητα).
  4. Για λόγους καθαρά πρακτικούς σας παρακαλούμε να μην στείλετε τις υπεύθυνες δηλώσεις στο email του σχολείου. Σας παρακαλούμε να τις εκτυπώσετε και να μας τις φέρουν οι ίδιοι οι μαθητές στο σχολείο μαζί με το αποδεικτικό της διεύθυνσης. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής: Παρασκευή 17/3/2023.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Οι διευθύνσεις κατοικίας να είναι πλήρεις, οδός – αριθμός – περιοχή – Τ.Κ., με κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες. Στην περίπτωση οδών με δύο ή τρεις λέξεις, να αναγράφονται πλήρως οι λέξεις και όχι συνοπτικά με τελεία, π.χ. ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ 8 και όχι ΑΓ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ 8.