Αρχική » Χωρίς κατηγορία » Διαγωνισμός αειφορίας / τμήμα

Ημερολόγιο Δράσεων

ΔΤΤΠΠΣΚ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Διαγωνισμός αειφορίας / τμήμα

 Η αγάπη για το περιβάλλον και η φροντίδα του είναι υποχρέωση όλων μας. Επίσης η καθαριότητα σε κάθε αίθουσα και του σχολείου γενικότερα είναι ένδειξη πολιτισμού αλλά και κοινωνική ευθύνη, τόσο των μαθητών, όσο και των καθηγητών! Τα παιδιά που ζουν σε υγιεινά καθαρό, σχολικό περιβάλλον εξελίσσονται γνωστικά, αλλά και ψυχοκοινωνικά και μεγαλώνουν ισορροπημένα, χαρούμενα και με αυτοπεποίθηση.

Διατηρείστε το χώρο καθαρό, ΜΗΝ πετάτε χαρτιά και φροντίστε να μη λερώνετε τους φρεσκοβαμμένους τοίχους.

Κάθε τμήμα της Α’ Γυμνασίου θα επιλέξει ένα όνομα από τα δέντρα της ελληνικής φύσης και θα ονομάσει την τάξη του με το όνομα του δένδρου αυτού (θα φτιαχτεί πινακίδα έξω από κάθε αίθουσα).

Κάθε τμήμα της Β’ Γυμνασίου θα επιλέξει ένα όνομα από τις θάλασσες της Ελλάδας  ή της Ευρώπης και θα ονομάσει το τμήμα του με το όνομα της (θα φτιαχτεί πινακίδα έξω από κάθε αίθουσα).

Κάθε τμήμα της Γ’ Γυμνασίου θα επιλέξει ένα όνομα από τα βουνά της Ελλάδας ή της  Ευρώπης και θα ονομάσει το τμήμα του με το όνομα του βουνού  (θα φτιαχτεί πινακίδα έξω από κάθε αίθουσα).

Στολίστε την τάξη σας με ζωγραφιές, αφίσες, χειροτεχνίες, κατασκευές,  αποφθέγματα, ιστορίες που να αφορούν το δέντρο, τη θάλασσα και το βουνό που επιλέξατε. Αφήστε τη φαντασία σας να δημιουργήσει…

ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2/12/2022 θα πρέπει ο πρόεδρος του κάθε τμήματος να ενημερώσει για το όνομα του κάθε τμήματος του κατόπιν συμφωνίας με τους συμμαθητές του.

Ο Διαγωνισμός ξεκινά από τη Δευτέρα 5/12/2022 και θα λήξει τον Μάιο του 2023. Οι καθηγητές θα ψηφίσουν αρκετές φορές (κατά τη διάρκεια του έτους) για την προσπάθεια του κάθε τμήματος. Όποιο τμήμα κερδίσει θα πάει μονοήμερη εκδρομή!!!

Κάθε τμήμα θα ξεκινήσει με 10 πόντους. Οι πόντοι αυτοί θα αυξάνονται ή θα μειώνονται  ανάλογα και τα αποτελέσματα θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα του σχολείου.

Ιστορικό

Kατηγορίες